Egy zúzós buli szimfonikusokba ágyazva!

Az Anna and the Barbies és Pásztor Anna rajongóinak nehéz meglepetést okozni, de ezúttal talán mégis sikerül. Egészen rendhagyó koncerten lépnek ugyanis színpadra júniusban a Margitszigeten: a már jól ismert, lüktető, zúzós zenéjüket szimfonikusokkal elegyítik.

A Heuréka Pop Orchestrával közösen lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Anna and the Barbies zenekar júniusban. A két stílus és hangzásvilág elegyítése kuriózumnak ígérkezik, még akkor is, ha „pop-kíséretben” a Heuréka művészei a világ élvonalába illőek.

Specialitásuk abban rejlik, hogy professzionális színvonalon járulnak hozzá – akár élvonalbeli – pop- és rockzenekarok saját szerzeményeinek egyedi, monumentális, szimfonikus megszólaltatásához.

Ezek a szerzemények jelen koncert esetében Pásztor Anna és zenekarának nagy sikerű dalai lesznek…

A 15. „életévébe” lépett Anna and the Barbies – amely az ország egyik legtöbbet koncertező zenekara – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sem okoz majd csalódást, olyan lesz, ahogy azt már megszokhattuk: kirobbanó, zúzós, dögös, nagyszájú, mégis fülbe mászóan harmonikus.

És persze szimfonikus – hogy utaljunk a zenei csavarra, amelyhez a muníciót, mint már említettük, a Heuréka Pop Orchestra adja.

A dalok – többek közt – jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek majd fel, Pásztor Anna pedig a nóták között a zenekarral kapcsolatos legjobb sztorikat is elmeséli a közönségnek. Akik ismerik, azok jól tudják, hogy az énekesnő színpadi megjelenése minden fellépésen más és más – erről bővebbet most nem mondhatunk, de a meglepetés biztosan nem marad el e tekintetben sem.

A fellépők látványa sem lesz mindennapi: képzeljünk el egy igencsak „népes” szimfonikus zenekart egy színpadon az energiabomba Anna and the Barbies zenészeivel...

Az Anna and the Barbies leginkább a rock, a pop, a hiphop és az r'n'b műfajai között cikázik, sikert sikerre halmozva. A dalok szerzője a frontember, Pásztor Anna testvére, Sámuel – ők ketten egyébiránt a jelenleg öt tagú zenekar alapítói is.

A szűkebb közönségű kluboktól az igazi fesztivál-nagyszínpadokig mindenfelé megfordultak már – így lesz ez az idei, jubileumi évben is.

Ezúttal a szülinapos ad ajándékot… Végigbulizzák 2019-et, olyan dalokkal hipnotizálva a közönséget, mint a Youtube-on már szétkattintott Márti dala, az Ünnepélyesen fogadom vagy a Segges a Balatonba. Sőt, eddigi hat lemezük után ebben az évben előállnak egy meglepetésalbummal és több videóklippel is.

A jeles év koncertsorozatában nagyjából félúton, június 13-án este kerül sor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a „Kis-éji Rock and Roll – Az Anna and the Barbies és a Heureka Pop Orchestra” koncertre, amelyre jegyek már kaphatók – és amely tartogat még bőven meglepetéseket, ahogy Pásztor Annát és zenekarát ismerjük…

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com