Mainstreem popzene új megvilágításban

Nevéhez hűen mi is lehetne a produkció alapja, ha nem egy szimfonikus remix?

A Heureka Pop Orchestra és az InFusion Trio szimfonikus looper zenei ötvözete olyan magyar sztárvendégekkel, akik mindannyian egyedülálló és egyedi stílust képviselnek a hazai zenei életben.

 

Egész estés műsor

Egész estés műsorunk az elmúlt húsz év mainstream popslágereinek és DJ setjeinek teljesen újszerű szimfonikus-elektronikus átdolgozására épül, kiváló énekes sztárvendégek előadásával kiegészülve.

A produkció különlegessége, hogy a looper formáció - akik a játék pillanatában építik fel a többszólamú elektronikus zenei hangzásvilágot - és a szimfonikus zenekar együttesen kelti életre az ismert dallamokat, egy egészen elképesztő zenei élményt létrehozva. A közönség a monumentális szimfonikus hangzás megszületését az elejétől a végéig figyelemmel kísérheti. Ha mindez nem lenne elég, énekes sztárvendégeink csodálatos hangjukkal varázsolják el a nagyérdeműt, még teljesebbé téve ezt a különleges élményt.

2018 nyarán óriási sikerrel adtuk elő a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül egész estés nyárzáró műsorunkat a Városmajori Szabadtéri Színpadon Horányi Juli, Szirtes Edina “Mókus” és az InFusion trió közreműködésével.

Budapesti Nyári Fesztivál 2018 évi zárókoncertje a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Heureka Pop Orchestra, Horányi Juli, Szirtes Edina "Mókus" és az InFusion Trio közreműködésével.

 

Egyedi elképzelések határok nélkül

A meglévő egész estés műsor mellett, bátran és lelkesen vállalkozunk a megrendelők legegyedibb igényeinek megmunkálására, létrehozására. Kedvcsinálónak egy kis ízelítő a Volvo és a Special Event megrendelése alapján.

Ajánlatért keress bennünket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a weboldalon feltüntetett további elérhetőségeken! Nincs megvalósíthatatlan!

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com