A Heureka Pop Orchestra tagjai olyan egyetemet végzett, master diplomával rendelkező művészek, akik Magyarország legnívósabb szimfonikus zenekaraiban dolgoznak, és több mint 15 éve foglalkoznak filmzenék felvételével.

Nálunk megtalálja a zenéjéhez szükséges zenekari apparátust, 80 vonós, 45 rézfúvós, 37 fafúvós és egy komplett ütőzenekar (Talamba Ütőegyüttes), pop-rock szekció, kamarakórus, gyermekkar, férfikar, különleges népzenei hangszeresek állnak rendelkezésünkre. Önnek csak ki kell választania a zenekar nagyságát és hangszeres felépítését. 

Szükség esetén a hangszerelésben is tudunk segíteni.

Az utóbbi egy évben nagyobb hangsúlyt kaptak az ügynökség életében a filmzene felvételek. Mohai György, vezető hangmérnök, keverő hangmérnök és hangzástervező stúdiójával, a Pannónia Hangstúdióval állunk szerződésben, aki több éve foglalkozik filmzenékkel, és Oscar díjra jelölt filmprodukción is dolgozott, így garantáljuk, hogy a velünk készített felvételek minden minőségi követelménynek megfelelnek.

Minőségi garanciaképpen, igény alapján, lehetőség van "Online - Live" felvétel készítésére is, ahol a zeneszerző, hangszerelő akár több ezer kilométer távolságból is követheti a felvételi folyamatot.

Stúdió felvétel készítése időrendben naponta maximum 8-órás időszak lehet egy óra ebédszünettel és kétóránként egy 15 perces szünettel.

Igény szerint meg tudjuk oldani a külföldről érkező partner reptéri transzferét és itteni szállásának megszervezését.

Ügynökségünk a filmzene felvételek során eddig olyan producerekkel dolgozott együtt, mint a nemzetközileg is elismert, többszörösen díjazott filmzeneszerző, Adam Balazs , aki többek között az Oscar-díjas Mindenki (Sing) című rövidfilm zenéjét vagy Enyedi Ildikó, a 67. Berlinale fesztiválon Arany Medve díjjal is elismert Testről és lélekről (Soul and Body) című játékfilmjének zenéjét komponálta.

Ügynökségünk Magyarország több mainstream pop zenekarával is készített felvételt és lemezt, melyeken saját zenekarunk, a Heureka Pop Orchestra működött közre. Dolgoztunk pl. a Brains, a Magashegyi Underground, a Margaret Island és Swing à la Django zenekarokkal, FVJ-vel, illetve Odettel. Az egy fős formációktól a giga szimfonikus produkciók felvételéig mindent vállal az ügynökség, és igény szerint hangszerelőket is tudunk biztosítani a produkciók megvalósításához.

Lombos Pál, a Heureka Music alapítója és vezetője 2009-óta számos popzenei szimfonikus produkciót vitt színpadra. Ez idő alatt tökéletesítette azt a szakmai tudást, ami egy professzionális popzenei show műsor létrejöttéhez szükséges. Az évek folyamán megalakult a Heureka Pop Orchestra is, akik azóta számos popzenei formációt segítettek hozzá a zenekarok saját dalainak monumentális és minőségi szimfonikus megszólalásához.

A zenekarnak saját karmesterei és zenei átírói vannak Grünvald László és Philipp György személyében.

E két ember és Lombos Pál cégvezető szakmai tudása garancia a profi szimfonikus hangzás megteremtésére és ennek zenei levezetésére.

Szeretjük a kihívásokat, ha úgy gondolja zenekara megérett arra, hogy szimfonikus zenekari kísérettel koncertezzen, vagy szeretné közönségét meglepni egy különleges, nem mindennapi giga szimfonikus produkcióval, ne habozzon és keressen fel minket bátran, segítségére leszünk az ötleteléstől a megvalósításig mindenben.

Profi csapatunk az egyik legjobb ebben az országban, nem hiába dolgozik velünk a Honeybeast, Margaret Island, Brains, Magashegyi Underground, Anna And The Barbies, Blahalousiana, Otp, Special Evant, Well Hello stb...

Kérje személyre szabott ajánlatát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com